top of page

Vzreditelji LKDP

Odgovorni vzreditelji s ciljem po vzreji zdravih, karakterno stabilnih, telesno ustrezno grajenih psov, ki kar se da ustrezajo pasemskemu standardu, so gonilna sila zdravega pasjega sveta. Njihovih mladičev ne boste našli nikjer v zavetišču, saj ne le da se trudijo ogovorni vzreditelji vzrediti superiorne pse (kakršni bi morali biti vsi), temveč tudi izbirajo take lastnike (superiorne, kakršni bi morali biti vsi in zavetiščne problematike ne bi bilo). Odgovorni vzreditelji prodajo psa s pogodbo, s katero zaščiijo psa, obvežejo novega lastnika in tudi sebe, tj. da psa vzamejo nazaj pod svojo streho v primeru kakršnekoli neprilike ali le varstva.

Odgovorni vzreditelji se samoiniciativno izobražujejo, si izmenjujejo izkušnje, tako dobre kot slabe, se iz njih učijo in ne kažejo s prstom na tistega, ki je z njimi delil sabo izkušnjo, saj na tak način je zaščitil prav vse, ki so se pripravljeni učiti na napakah drugih.

Našim vzrediteljem stojimo ob strani tako v dobrih kot hudih časih, se veselimo njihovih vzrejnih uspehov ter vsakega novega legla. Brez njih tudi nas ne bi bilo. Predstavljamo vam vse naše vzreditelje, tako prinašalskih pasem, kot druge (slednji so ležeče poravnani).

Legla.jpg

Aileenkalls

Gladkodlaki prinašalci.

Aras.jpg

Colepepper's

Angleški špringeršpanjeli.

DSC07086.JPG

Praetorium Latobicorum's

Kodrasti, novoškotski, chesapeake bay prinašalci.

Ira-Winehill-Lomsek.jpg

Wine Hill

Gladkodlaki prinašalci, rotvajlerji.

April00010.jpg

of Pondcastle

Labradorci - delavna linija.

Get your gun.jpg

Get your gun

Zlati prinašalci - delavna linija.

Caterina Urso - Ilaria Boero.jpg

Caherina

Urso

Gladkodlaki prinašalci.

Grmadski.jpg

Grmadski

Weimaranci.

bottom of page