top of page

Srečanja LKDP vzrediteljev

Trudimo se, da bi enkrat na leto organizirali srečanje LKDP vzrediteljev, kjer bi na predavanju-delavnici predstavili uporabne, pomembne stvari, ki se tičejo vzreje, neposredno in posredno.

Na srečanjih te vrste so vedno dobrodošli lastniki plemenjakov ter ostali zainteresirani člani.

Ta srečanja so namenjena le članom LKDP.

Logo koncen 2018 12 19 barve - pomanjsan

Srečanje vzrediteljev v 2020

Laptop Writing

Datum: 2020

Kraj: Ljubljana

Urnik:

  • 17:00: zbor

  • 17:15: predstavitev različnih možnosti izdelave spletne strani, kaj je domena, kaj je paket

  • 17:30: predstavitev izdelave spletne strani v enem izmed uporabniku bolj prijaznem "vmesniku" ki še vedno nudi veliko možnosti in artistične svobode

  • 20:00: skupna večerja

DSC05432.JPG

Dr. arbra Horvat je diplomirala na Fakulteti za matematiko in fiziko, naravoslovna smer fizike, kjer je poleg "klasičnega fizikalnega naravoslovja" se učila tudi izdelava spletnih strani še v html kodi.

Od napredka v prijaznosti izdelave spletnih strani za uporabnike, pa se je učila (in se še uči) sama.

To znanje, kako izdelati vsaj osnovno stran v uporabniku rijaznem "mediju", bo delila z vami na delavnici za vzreditelje.

Za LKDP vzreditelje, lastnike plemenjakov ter ostale zainteresirane člane bomo v letu 2020 organizirali delavnico izdelave spletnih strani, saj je dandanes to prvi stik z bodočimi lastniki naših mladičkov ter lastniki vzrediteljev, ki bi radi v svojem vzrejnem programu uporabili LKDP plemenjaka.

 

Potrebovali boste vaš osebni prenosni računalnik (da boste lahko delo enostavno nadaljevali doma, brez problematike z gesli), fb-profil ali pa gmail naslov, ideje ter želje, kako bi naj vaša spletna stran izgledala, fotografije ter besedila, da boste že vsaj osnovno izdelali spletno stran ali pa jo celo dokončali (čeprav spletna stran ni nikoli dokončana, zato je pomembno, daimate popoln nadzor na njo le vi in niste odvisni od "ponudnikov"). Seveda pa lahko imate s sabo le list papirja in svinčnik.

Predavanje, delavnica bo v slovenščini.

bottom of page