top of page

Pasji dnevi v Velenju


Le še en mesec nas loči do Pasjih dni v Velenju, kjer se bodo odvijale različne predstavitve, 4fun pasja razstava (sodnica Yulia Titovets (UK)), working test ter dummy trial tekmi (sodnika dr. Csaba Szántay ter Peter Yando (HU), skoki v vodo in hitrostno plavanje s prvimi kvalifikacijami v Sloveniji za Evropsko prvenstvo (šteje se tudi kot kvalifikacije za tuje državljane za njihovo reprezentanco; hvala gre Alexndru Dobernigu) .


Podelili bomo priznanja psom najboljšim prinašalcem članov LKDP v delu, razstavah, delu in razstavah za 2018, najboljšim v vseh razredih WT, "Judges Choice" dneva, ter podelitev najboljšim prinašalcem v "work in show" (4fun razstava in WT). Čisto na koncu bo seveda bila podelitev najboljšim v vseh kategorijah v skokih v vodo in hitrostnem plavanju, ter podelitev nazivov "Prvak Pasjih dni 2019" najboljšim prinašalec .


Iskreno se zahvaljujemo prav vsem sponzorjem in vsem, ki bodo sodelovali z nami na 3-dnevnem pasjem dogodku. Glavni sponzor za WT/DT ter skoke v vodo in plavanje je Firedog! Z nami bosta tudi 2 lokalna "pasja" ponudnika, tj. Dogs4motion in Beco Pets.


pasjPred nami so še zadnje priprave, pred vami pa čas za prijavo :) Obljubimo, da bomo dali vse od sebe, da se boste imeli z nami lepo!


Prijavnica ter ostale informacije: klik.

Fb dogodek: klik.

31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page