firedog_banner_600x200.jpg

Prostor za sponzorje!

Prijavnica za tečaj sledenja

dr. Barbara Horvat,

inštruktorica v društvu.

Ne gelde na cilj nizke uporabe nosu, začnemo z vsemi sledarskimi pari učenje veščin sledenja na podoben način, delamo podobne vaje, a se po nekaj urah učenje razcepi na pripravo za sledenje vonju ljudi za "klasiko" ter za reševanje, kot tudi glede na nakazovanje. Vsekakor je možno z istim psom delati oboje, tudi na tekmovalnem nivoju, za kar so dokaz naši psi, je pa sledenje kateremukoli vonju lahko odlična zaposlitev pasjega telesa in možganov čisto za zabavo.

V primeru želja po opravljanu izpitov, tekmovanja v reševanju-sledenju, potem pripravljamo pare vodnik-pes tudi za preizkus iz poslušnosti in premagovanja ovir.

CENIK:

Prva udeležba: 20,00 €,

Vsaka naslednja udeležba: 10,00 €

Pri prehodu iz občasnih treningov na redne za osego RH-F: brezplačno

Šolnina je namenjena delovanju kluba. Ker inštruktorji delajo zastonj, se jim od šolnin krijejo morebitni stroški pri izobraževanjih, seminarjih in delavnicah.

S pritiskom na gumb "Pošlji" soglašam z uporabo osebnih podatkov, fotografij in video posnetkov za potrebe promocije LKDP in prinašanja v skladu s Splošno EU Uredbo General Data Protection Regulation (GDPR-2016/769), z Zdru-1-UPB2 in na podlagi druge področne nacionalne splošno veljavne zakonodaje, ki ureja delovanje društva in organizacije dogodka.

Za vso morebitno škodo , ki jo povzroči pes ali vodnik, je odgovoren vodnik.