firedog_banner_600x200.jpg

Prostor za sponzorje!

Prijavnica za tečaj prinašanja in poslušnosti VP

dr. Hojka Kraigher,

inštruktorica za prinašanje in VP.

Bojan Čepirlo,

inštruktor za prinašanje.

Na naših treningih prinašanja in poslušnosti se posvetimo vsakemu paru pes-vodnik posebej, saj se zavedamo, da so vsi psi različni in na različnih stopnjah predznanja. Upoštevamo tudi posebnosti in nagone pasem, starost in spol.

Prav zaradi tega so naše skupine majhne, saj le na tak način pomagamo pri napredku.

Pri poslušnosti naučimo vse vaje potrebne za izpite VP1, VP2 in VPUO-BH. Slednji je sestavlje iz vaj VP2 in vaj v mestu, s katerimi se testira socializiranot psa v urbanem okolju.

Nadgradnja te poslušnosti na naših tečajih prinašanja pa je sposobnost mirnega, pozornega spremljanja vodnika ob levi nogi in opazovanja okolice, kjer se vseskozi dogaja simulacija angleškega tipa lova za prinašalce.

CENIK:

Osnovni tečaj (40 ur):

  • člani LKDP: 100,00 €

  • nečlani: 140,00 €

Dodatni tečaj (17 ur; priprave na izpit in organizacija izpita):

  • člani LKDP in nečlani: 80,00 €

Šolnina je namenjena delovanju kluba. Ker inštruktorji delajo zastonj, se jim od šolnin krijejo morebitni stroški pri izobraževanjih, seminarjih in delavnicah.

S pritiskom na gumb "Pošlji" soglašam z uporabo osebnih podatkov, fotografij in video posnetkov za potrebe promocije LKDP in prinašanja v skladu s Splošno EU Uredbo General Data Protection Regulation (GDPR-2016/769), z Zdru-1-UPB2 in na podlagi druge področne nacionalne splošno veljavne zakonodaje, ki ureja delovanje društva in organizacije dogodka.

Za vso morebitno škodo , ki jo povzroči pes ali vodnik, je odgovoren vodnik.