firedog_banner_600x200.jpg

Prostor za sponzorje!

Prijavnica za tečaj mantrailinga in pet-trailinga

dr. Hojka Kraigher,

inštruktorica v društvu.

Na naših treningih mantrailinga in pet-trailinga se posvetimo vsakemu paru vodnik-pes posebej. Poleg tega, da psa učimo veščin dela z nosom potrebnega za iskanje po individualnem vonju, učimo tudi vodnika brati svojega psa, da ve, kdaj je pes na sledi, in kdaj se je "izgubil".

Pare vodnik-pes, ki želijo iz ljubiteljskega nivoja mantrailinga preiti v resno delo, učimo poslušnosti in premagovanja ovir po pravilnikih za reševalne izpite. Poleg prirpav na izpite, pripravljamo pare tudi na preizkušnje, tekme ter resno delo.

 

Pare vodnik-pes, ki se (tudi) posvetijo iskanju pogrešanih živali, pripravljamo le na prave iskalne akcije, ki se jih lahko udeležijo šele po pozitivno opravljenem društvenem preizkusu.

CENIK:

Prva udeležba: 20,00 €,

Vsaka naslednja udeležba: 10,00 €

Pri prehodu iz občasnih treningov na redne za osego RH-MT: brezplačno

Šolnina je namenjena delovanju kluba. Ker inštruktorji delajo zastonj, se jim od šolnin krijejo morebitni stroški pri izobraževanjih, seminarjih in delavnicah.

S pritiskom na gumb "Pošlji" soglašam z uporabo osebnih podatkov, fotografij in video posnetkov za potrebe promocije LKDP in prinašanja v skladu s Splošno EU Uredbo General Data Protection Regulation (GDPR-2016/769), z Zdru-1-UPB2 in na podlagi druge področne nacionalne splošno veljavne zakonodaje, ki ureja delovanje društva in organizacije dogodka.

Za vso morebitno škodo , ki jo povzroči pes ali vodnik, je odgovoren vodnik.